Lajme lojërash

Zhvilluesi i Flappy Bird tregon në Twitter për lojën e re

Publikuar , 19 Maj 2014
Zhvilluesi i Flappy Bird tregon në Twitter për lojën e re

Zhvilluesi i lojës së famshme Flappy Bird Dong Nguyen sapo ka lajmëruar në Twitter që është duke e ndërtuar një lojë të re dhe ka shfaqur një pamje të saj. Nuk ka ndonjë hollësi tjetër në lidhje me lojën përveç pamjes së lëshuar, ku shfaqet një person i vogël me helmetë i cili duke se është duke kërcyer përgjatë një pjese të vogël të hapur në atë që duket të jetë një ndërtesë – nuk është shumë e ngjashme me Flappy Bird. Polygon thotë që Nguyen e pëshkroi lojën si “një djalë që kërcen nga ndërtesa në ndërtesë” në një intervistë në CNBC.

Ai në Twitter së fundi ka shkruar këtë cicërimë: “Unë jam duke e përgatitur një lojë. Kështu që njerëzit mund ta harrojnë Flappy Bird-in për një kohë“. Koha e zbulimit të këtij lajmi për kohën e re është pak befasuese pasi që Nguyen një ditë më parë kishte lajmëruar që ai do ta rikthente gjatë muajit gusht lojën Flappy Bird. Se kur do të konkretizohet ky projekt i ri pritet të shihet, por sipas fjalëve të Nguyen-it mund të presim që të lëshohet përpara rikthimit të Flappy Bird-it. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>