Lajme lojërash

Xbox 360 me një përditësim që i shton një limit memorie në 32GB

Publikuar , 19 Nëntor 2012
0
Xbox 360 me një përditësim që i shton një limit memorie në 32GB

Përditësimi i shfaqur në fund të tetorit, shton një shfletues Explorer, Xbox Video, dhe përshtatshmëri me Smartglass dhe më tepër, por kjo shtesë memorje USB nuk u përmënd më parë.

Kjo karakteristikë e re u prezantua nga një raportues MS (Microsoft).

“Sa më shumë konsumatorët tanë e përdorin profilin e tyre dhe shkarkojnë përmbajtje dixhitale, aq më shumë nevojitet madhësia e skedarit e nevojshme për të ruajtur përmbajtjen”,- tregon raportuesi. (GameWorld Albanian)

Tags >

Xbox
Lajmet e fundit>