Lojërat

Xbox 360 dhe PS4 përfaqësojnë mundësi të mëdha

Publikuar , 04 Shkurt 2012
0
Xbox 360 dhe PS4 përfaqësojnë mundësi të mëdha

Gjenerata e ardhshme e konzollave nga Sony dhe Microsoft përfaqëson një “mundësi të llahtarshme” për publikuesit që ishin të trazuar, ka thënë ndërmarrja THQ.

Duke folur për investitorët në lidhje me lajmin për një humbje prej 35 milionë funtave gjatë çerekut të tretë të vitit, CEO i THQ, Brian Farrell, tha që cikli i ri i konzollës përfaqëson njëkohësisht rrezik dhe mundësi për të “shndërruar” ndërmarrjen. “Unë pajtohem që ashtu si ne i qasemi ciklit të ri të mundshëm të ndërmarrjes, ai paraqet një element të rrezikut. Një tjetër rrugë për të menduar për këtë është që ai paraqet një sasi të llahtarshme të mundësisë,” tha ai.

“Koha më e mirë për të themeluar IP të reja është afër një cikli të ri dhe ne mendojmë që mund të ofrojë një mundësi të madhe për shndërrimin e THQ-së.”

Publikuesit, të cilët më 2 shkurt treguan për humbjen e 240 punëve, raportuan funksionime më të mira se sa që ishin pritur, duke u kompenzuar nga rezultatet e dobëta për uDraw./gameworld.al

Tags >

game
Lajmet e fundit>