Lojërat

Wartune

Publikuar , 13 Dhjetor 2012
0
Wartune

Wartune është një lojë hybrid RPG dhe strategji. Nga ana RPG lojtari duhet të marrë rolin e një kalorësi, magjistari ose harkëtari dhe të drejtojë 2 legjione në një fushëbeteje të përbërë nga grafike 2.5D, të fitojë beteja, të grumbullojë eksperiencë, flori si dhe resurse të tjera.

Nga ana e strategjisë lojtari duhet të ndërtojë ndërtesa dhe ti modifikojë ato. Gjithashtu ai duhet të mbledhë resurse. Wartune ka një seri të madhe elementesh.

Si një MMO, ku loja ka aktivitet multiplayer si dhe World Boss, ndeshje PVP si dhe miniera ari.

Loja ka pasur shumë faza testimi dhe shumica e tyre ka rezultuar me fshirje të karaktereve. Ndryshimi më kryesor ishte heqja e një marketi që tani ndodhet nën logon “së shpejti”. (GameWorld Albanian)

Tags >

Wartune
Lajmet e fundit>