Lojërat

Vjen përditësimi i fundit i aplikacionit PlayStation

Publikuar , 02 Shkurt 2014
0
Vjen përditësimi i fundit i aplikacionit PlayStation

Përditësimi tjetër madhor i PlayStation App ka mbërritur. Sony e publikoi përditësimin e fundit gjatë të premtes, që shton një pllakë të re “Live from PlayStation” në aplikacion, që iu mundëson përdoruesve shikimin e transmetimeve të drejtpërdrejta të lojërave të tyre të parapëlqyera në Ustream ose Twitch.

Fatkeqësisht, aplikacioni nuk ofron mbështetje për rishikim, kur e zgjidhni një transmetim, ju do të ridërgoheni tek shfletuesi juaj për videon Twich ose tek aplikacioni zyrtar i Ustream. Versioni i ri i aplikacionit ofron mbështetje për rishikim të videove dhe aplikacioni më nuk do të lidhet automatikisht me PlayStation 4 në formën e qëndrimit standby.

Këto janë përditësime të vogla, por çdo përditësim e bën PlayStation App si një përvojë të shkëlqyer të argëtimit. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>