Lajmet

Videoloja e parë që fiton një cmim Hugo

Publikuar , 19 Dhjetor 2021
Drejtori kreativ Greg Kasavin mbajti një fjalim virtual duke thënë se ishte "mirënjohës" që organizatorët po njihnin punën në industrinë e lojërave. Videoloja e parë që fiton një cmim Hugo

Gjatë edicionit të 79-të të WorldCon u nda çmimet Hugo. Hades fitoj çmimin e Videolojës më të mirë kur të nominuar të tjerë ishin: Animal Crossing: New Horizons, Baseball, Final Fantasy 7 Remake, The Last of Us Part 2 dhe Spiritfarer. Ky ishte gjithashtu çmimi i parë Hugo për një videolojë.

Drejtori kreativ Greg Kasavin mbajti një fjalim virtual duke thënë se ishte “mirënjohës” që organizatorët po njihnin punën në industrinë e lojërave.

Videoloja Hades ka qenë i disponueshëm, pak përpara se Hugo Awards të zbulonte planet për një kategori lojërash që nga shtatori 2020, në nëntor të atij viti dhe u bë i aksesueshëm erdhi në PlayStation dhe Xbox këtë gusht.

Hades ka fituar shumë çmime të tjera që nga publikimi i tij, duke përfshirë lojën e vitit të GDC dhe BAFTA për lojën më të mirë, arritje artistike, dizajn lojërash, rrëfim dhe interpretues në një rol dytësor (Logan Cunningham).

Çmimet Hugo nuk kanë ende për një kategori të përhershme lojërash, megjithatë ata janë zgjeruar me kalimin e viteve në mënyrë që të marrin në konsideratë përmbajtjen dixhitale si podkastet dhe videot.  /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>