Lojërat

Video kushtuar lojës origjinale “Donkey Kong”

Publikuar , 30 Korrik 2013
0
Video kushtuar lojës origjinale “Donkey Kong”

Entuziastët e konsollës klasike do ta pëlqejnë këtë video e cila është bërë për Donkey Kong fillestar.

Kjo video është mjaft mbresëlënëse, por vetëm animatori GuizDP në YouTube mund të ketë shpenzuar më tepër kohë për të tejkaluar nivelin me ngritës, se sa që ka kaluar kohë për ta përgatitur tërë videon. (Ishte gjë e vështirë.)

Videoja mund të ju sjell nostalgjinë e viteve të dikurshme kur mbase e keni luajtur këtë lojë. Nëse nuk e keni luajtur ndonjëherë dhe dëshironi të dini më tepër në lidhje me të, atëherë ju këshillojmë që ta shikoni artikullin në Wikipedia për këtë lojë. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>