Lajme lojërash

Vëzhgim – Rayman Legends

Publikuar , 14 Shtator 2013
0
Vëzhgim – Rayman Legends

Skuadra prapa platformës Rayman ka arritur një bashkëpunim me Legends, jo vetëm duke triumfuar prodhimin e tyre të kaluar, por duke vendosur serinë e heroit të tyre që vrapon në të njëjtën ligë si njërën nga punët më të mira nga gjigantët e këtij zhanri, Mario.

Pjesa më e mirë e Rayman Legends është niveli i dizajnit. Një bollëk i pjesëve 2D jep një varg të frymëzuar të sfidave që dalin që dëshmojnë që zhanri i platformës mund të jetë ende befasi. Secila skenë përmban fshehtësi të shumta dhe është kryer me shumë hollësi që rrallë shihen në medium.

Sfondet janë elegante, të sfiduara vetëm nga aftësitë e veta për të kombinuar muzikën dhe aksionin, që e bën me humor dhe hijeshi. Mekanikisht, dikush mund të thotë që është relativisht i ngjashëm me versionet paraprake, ndonëse versioni tjetër për Wii U ka disa elemente të reja në ekranin e ndjeshëm në prekje. Kjo mund të jetë njëra nga lojërat më të mira të vitit që janë paraqitur deri tani. (GameWorld Albanian)

Tags >

Raymen
Lajmet e fundit>