Lojërat

Venetica

Publikuar , 07 Prill 2013
0
Venetica

Venetica është një lojë fantazie e tipit RPG e krijuar nga Deck13 dhe e publikuar nga dtp entertainment.

Historia e lojës zhvillohet në shekullin e gjashtëmbëdhjetë dhe ku vdekja është një qenie fizike e cila ndjek urdhrat e një grupi të quajtur Corpus.

Çdo brez Corpus duhet të zgjedhë pasardhësin e vdekjes, por pasi ka bërë një zgjedhje të gabuar dhe ja ka dhënë rolin një magjistari i cili do të shkatërrojë botën, aty fillon dhe historia.

Protagonistja e lojës është vajza e vdekjes e quajtur Scralett dhe duhet të shpëtojë botën nga duart e magjistarit. Venetica doli në vitin 2009 për PC, Playstation 3 dhe Xbox 360.

Vlerësimet që mori ishin përgjithësisht negative për shkak të kontrollit paksa të keq si dhe mënyrën e dyluftimit që linte për të dëshiruar. (GameWorld Albanian)

Tags >

Venetica
Lajmet e fundit>