Lojërat

V-Rally

Publikuar , 09 Prill 2013
0
V-Rally

V-Rally është një lojë e vitit 1997 me gara të tipit rally e krijuar nga Eden Studion për Playstation dhe e publikuar nga Infogrames.

Versioni Platinum që u ridizajnua shtoi mbështetjen për levat e tipit DualShock.

Loja ishte një bestseller në Mbretërinë e Bashkuar për 3 muaj rradhazi.

V-Rally është e përbëra nga gara të thjeshta, kampionate që fitohen trofe apo edhe gara dyshe që mund të zhvillohen me shokët.

Që nga dalja në vitin 1997 ka pasur shumë rinxjerrje për platforma të ndryshme si ai për PC, Nintendo 64 si dhe ai për celular Symbian si Sony Ericsson.

Në ndryshim nga lojërat e tjera rally që konkurronin në atë kohë, V-Rally ishte e vetmja lojë që i shikojë kundërshtarët gjatë ndeshjes ose në lojën dyshe ku gara zhvillohej me ekran të ndarë.

Gjithsej ka 10 pista që janë të pozicionuara në të gjithë botën si dhe makinat janë ato tipike të garave rally. (GameWorld Albanian)

Tags >

V-Rally
Lajmet e fundit>