Android

Top 10 lojërat falas për Android

Publikuar , 15 Tetor 2013
0
Top 10 lojërat falas për Android

Deshët ta pranoni apo jo, ju luani me lëojra, në këtë apo atë mënyrë. Falë pajisjeve mobile, smartfonëve dhe tabletëve, po rritet numri i atyre të cilët dëshirojnë të provojnë ndonjë video lojë dhe ta shfrytëzojnë në tërësi procesorin katër bërthamësh dhe sipas mundësisë ta bëjnë këtë gjë falas.

GameWorld ju sjellë listën momentale të top dhjetë lojërave falas për pajisjet Android. (GameWorld Albanian)

10 – Kavinsky

9 – Real Racing 3

8 – Magic 2014

7 – Rivals at War 2048

6 – Pocket League Story 2

5 – Eden to Green

4 – Temple Run 2

3 – Dead on Arrival

2 – CSR Racing

1 – Candy Crush Saga

Lajmet e fundit>