Android

Togepi dhe Pichu janë dy pokemonët e rinj në Pokemon Go

Publikuar , 14 Dhjetor 2016
0
Togepi dhe Pichu janë dy pokemonët e rinj në Pokemon Go

Pokemon Go op zgjerohet. Gjashtë muaji pas debutimit, loja mori përditësimin e parë madhor me pokemonë të rinjë që i bashkohen si Pichu dhe Togepi.

Gjithashtu një Pikachu i ri do të mbërrijë. Nga dita e Marte vezët me dy pokemonët e lartpërmendur do të jenë të disponueshme tha Niantic.

Togepi dhe Pichu nuk janë pokemonët e parë që i shtohen lojës. Ju rikujtojmë Ditto-n i cili erdhi në Nëntor.

Gjatë Krishtlindjeve një Pikachu me kapelën e Santa do të jetë i disponueshëm. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>