Lojërat

Titanfall 2 me harta të reja në Qershor

Publikuar , 14 Prill 2017
0
Disa prej tyre janë 100 nivele nga 50 dhe më shumë konfigurime për betejat private. Titanfall 2 me harta të reja në Qershor Photo Source: Respawn

Një prej lojërave më të pëlqyera të vitit të kaluar do të ketë një Prill dhe Qershor intensiv. Publikuesi Electronic Arts dhe zhvilluesit Respawn, kanë planifikuar një përditësim të ri i cili do të sjellë harta dhe një rrjet të ri për Titan 2.

studioja gjithashtu ka premtuar një sërë përditësimesh dhe përmirësimesh të lojës muajin e ardhshëm. Disa prej tyre janë 100 nivele nga 50 dhe më shumë konfigurime për betejat private. Këto përditësime vinë në mënyrë që adhuruesit e lojës që vijojnë të jenë të angazhuar. Ja disa prej ndryshimeve:

dy harta të reja me shumë lojtarë

dy harta të reja “Live Fire

një Titan të ri

dy Titanë Prime: Ronin dhe Tone

Dy Hartat e reja janë Glitch dhe Relic. Glitch është një hartë re ndërsa Relic rikthehet si një klasik i versionin origjinal Titanfall. Kjo lojë mund të mos jetë aq popullore sa Overwatch apo Call of Duty, por EA dhe Respawn po bëjnë gjënë e duhur nëse duan që baza e përdoruesve të rritet. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>