Lojërat

The King of Fighters XII

Publikuar , 19 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters XII

The King of Fighters XII është instalimi i 12-të në seritë e The King of Fighters. SNK Playmore e njoftoi lançimin e saj në sistemet e Atomisëave dhe kjo lojë përdor një sistem afërsisht 2D në një sfond 2D.

Gjatë kohës që zhvilluesit po punonin, në lojë kishte 20 lojtarë, një numër shumë i vogël, me një ekstra prej 2 në versionet e konsolave.

Loja u lançua në Japoni në prill të vitit 2009 për arkadet (arcades). Versionet shtëpiake, Xbox 360 dhe Play Station 3 kishin nje lançim mbarëbotëror më 28 korrik të të njëjtit vit.

Ashtu si The King of Fighters ’98 dhe The King of Fighters 2002, edhe ky instalim nuk ka histori, the saga Ash Crimson e cila nisi në The King of

Fighters 2003 mbaroi në The King of Fighters XIII.

The King of Fighters XII përdor sistemin me ndeshje prej 3 kundër 3 (3 vs 3) me skuadra, ku secila ndeshje ka deri në 5 raunde.

Megjithatë, Tactical Shift System që u shfaq në The King of Fighters 2003, në KOF XII futet në sistem “critical counter”. Lëvizjet e tjera mbetet përsëri të njëjtat. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>