Lojërat

The King of Fighters ’99: Millennium Battle

Publikuar , 08 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters ’99: Millennium Battle

The King of Fighters ’99: Millennium Battle është një lojë me ndeshje e vitit 1999 e shfaqur nga SNK për Neo Geo arcade dhe platformat e tjera konsole.

Ajo është instalimi i gjashtë e kompanisë në seritë tashmë të njohura të The King of Fighters. Loja u shfaq edhe për Neo-Geo CD dhe Play Station.

Loja përfshin ndryshime të shumta në formatin e KOF, si dhe një histori që më vonë do të dublohet “NESTS Chronicles”.

Në vend të tre lojtarëve në skuadër që kishin KOF e kaluara, tani secila skuadër ka nga 4 lojtarë.

Përpara ndeshjesh, lojtari zgjedh 3 karaktere dhe një nga ata (të katërtin) e përdor si “Striker”, një karakter që thërritet gjatë ndeshjes për të ndihmuar gjatë luftimit duke performuar lëvizjet e tij speciale ndaj kundërshtarit. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>