Lojërat

The King of Fighters ’98

Publikuar , 07 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters ’98

The King of Fighters ’98 është një lojë e vitit ’98 me ndeshje e lançuar nga SNK dhe e shfaqur për Neo Geo. Ajo është instalimi i 5-të në seritë e The King of Fighters.

Ky instalim u njoftua nga SNK si një “edicion special” të serive, pasi ajo karakterizohet nga shumica e karaktereve që u shfaqën në seritë e kaluara, edhe pse mund të ketë “vdekur” në ngjarjet e mëparshme.

KOF98 nuk përbëhet nga një histori, duke qenë se SNK shtoi Rugal si dhe karaktere të tjerë të vdekur, dhe ky numër është lavdëruar shumë nga publikuesit e lojrave si dhe një nga KOF më të mirat për sa i përket grafikës dhe mënyrës së lojës.

Mënyrat e luftimit dhe të opsioneve të lojës nuk ka ndryshuar nga seritë e kaluara, duke e bërë akoma e më të thjeshtë lojën për t’u luajtur nga lojtarët. (GameWorld Albanian)[youtube id=”cYPtNUZion0″ width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>