Lojërat

The King of Fighters ’97

Publikuar , 06 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters ’97

The King of Fighters ’97 është një lojë me ndeshje e prodhuar nga SNK për Neo Geo dhe është instalimi i katërt në seritë e lojës me të njëjtin titull.

Loja ndjek të njëjtin format të lojrave të KOF, por përfshin 2 hyrje të reja në stile lufte të cilat lojtari i zgjedh në fillim: Advance dhe Extra.

Loja përfshin të njëjtët karakterë që ishin me përjashtim të skuadrës finale që nuk është më, pasi u mund në fund.

Ashtu si dhe versionet e tjera, krijohet përsëri një turnament i ri, si çdo vit, ku luftëtarët marin pjesë për t’a shpallur veten e tyre Mbretin e Luftëtarëve. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>