Lojërat

The King of Fighters ’96

Publikuar , 05 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters ’96

The King of Fighters ’96 është një lojë me ndeshje e zhvilluar nga SNK për Neo Geo dhe konsolat e tjera. Loja është instalimi i tretë në seritë e King of Fighters, dhe është vazhdimi i serisë së kaluar të KOF95.

Ashtu si dhe seria e kaluar, loja u shfaq për Neo Geo CD si dhe për Play Station dhe Sega Saturn. Ndryshe nga seritë e kaluara, versionet për PS dhe SS u lançuan vetëm për në Japoni, me një gjuhë që ndryshohej dhe në anglisht.

Në lojë janë bërë disa ndryshime si në teknikën , duke përfshirë të reja, ndryshime në disa skuadra dhe përfshirje të disa karatereve të reja.

Historia ndjek një turnament të ri të King of Fighters e krijuar nga Chizuru Kagura, kryetarja e Yata Clan e cila kërkon të gjejë dhe të rekrutojë Kyo Kusanagi, i cili mundi krijuesin e mëparshëm, Rugal Bernstein, për t’a pyetur si dhe rivalin e tij Iori Yagami për të dhënë ndihmë në vjedhjen e demonit Orochi.

Bosi i ri në lojë është një nga shëbëtorët e Orovhi, Goenitz, i cili shfaqet pasi Chizuru mundet. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>