Lojërat

The King of Fighters ’95

Publikuar , 04 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters ’95

The King of Fighters ’95 është një lojë me ndeshje e prodhuar nga SNK për Neo Geo arcade.

Loja është vazhdimi i numrit të kaluar të KOF94 dhe numri i dytë në seritë e King of Fighters, dhe gjithashtu loja e parë e shfaqur dhe për Play Station, Sega Saturn dhe Game Boy.

Loja ndjek të njëjtin kast të KOF94 me një shtesë të skuadrës Amerikane, e cila u zëvëndësua nga Rival Team.

Historia ndjek një turnament të ri të King of Fighters edhe një herë e promocionuar nga krimineli Rugal Bernstein, i cili kërkon të hakmerret ndaj Kyo Kusanagi, që e mundi në turnamentin e kaluar një vit më parë.

Loja gjithashtu përfshin një karakter të ri (sub-boss), Saisyu Kusanagi, babai i Kyos. Loja paraqet dhe lojtarin Iori Yagami që më vonë bëhet rivali i Kyos në seritë. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>