Lojërat

The King of Fighters 2003

Publikuar , 15 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters 2003

The King of Fighters 2003 është një lojë kompetitive me ndeshje midis lojtarëve e prodhuar nga SNK Playmore për Neo Geo, dhe është instalimi i dhjetë në seritë e The King of Fighters dhe është loja e parë e prodhuar nga SNK Playmore.

Gjithashtu ajo është dhe seria e fundit për Neo Geo, e cila ka qenë platforma kryesore për seritë që nga dalja e KOF ’94.

Loja më vonë u transportua për Xbox dhe PlayStation 2. Version për PS2 dhe Xbox u shfaq në Amerikën e Veriut në një version 2 në 1, bashkë me sezonin e kaluar të saj, KOF2002.

Ashtu si dhe në seritë e kaluara luftimi kryhet midis skuadrave me 3 lojtarë. KOF2003 është loja e fundit, zyrtare e lançuar për Neo Geo. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>