Lajmet

The King of Fighters 2002

Publikuar , 14 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters 2002

The King of Fighters 2002 është një lojë kompetitive me ndeshje midis lojtarëve e prodhuar nga Eolith dhe Playmore për Neo Geo, dhe është instalimi i nëntë në seritë e The King of Fighters dhe është loja e dytë e prodhuar nga Eolith dhe e zhvilluar nga SNK Neo Geo.

Loja më vonë u transportua për Dreamcast, Xbox dhe Play Station 2. Version për PS2 dhe Xbox u shfaq në Amerikën e Veriut në një version 2 në 1, bashkë me sezonin e kaluar të saj, KOF2000.

Ndryshe nga KOF2001, këtu rikthehet version me ndeshjet e grupeve me tre lojtarë, e cila u përdor në KOF e kaluara.

Energjia e lojtarëve rikthehet siç ka qenë dhe në KOF ’98, e cila mbushet sa herë që lojtari godet kundërshtarin. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>