Lojërat

The King of Fighters 2001

Publikuar , 13 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters 2001

The King of Fighters 2001 është një lojë kompetitive me ndeshje midis lojtarëve e prodhuar nga Eolith për Neo Geo, dhe është instalimi i tetë në seritë e The King of Fighters dhe është loja e parë e prodhuar pas mbylljes së SNK.

Loja doli në treg nga kompania Koreane Eolith dhe u zhvillua nga Brezzasoft, një kompani e formuar nga ish-punonjësit e SNK.

Loja më vonë u transportua për Dreamcast dhe Play Station 2. Version për PS2 u shfaq në Amerikën e Veriut në një version 2 në 1, bashkë me sezonin e kaluar të saj, KOF2000.

Ashtu si dhe në seritë e kaluara luftimi kryhet midis skuadrave me 4 lojtarë. Lojtari mund të zgjedhë se kush do të shërbejë si Striker dhe se cilët do të ndeshen. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>