Lojërat

The King of Fighters 2000

Publikuar , 09 Dhjetor 2012
0
The King of Fighters 2000

The King of Fighters 2000 është një lojë e vitit 2000 me ndeshje e prodhuar nga SNK për Neo Geo arcade dhe është instalimi i 7-të në seritë e The King of Fighters për Neo Geo si dhe produksioni i fundit nga SNK përpara se ajo të falimentonte.

Loja u shfaq dhe për Sega Dreamcast (vetëm në Japoni) dhe Play Station 2 në 2001.

Mënyra e lojës i ngjan numrit të vitit të kaluar të KOF99, duke përfshirë dhe lojtarin e katërt, por tani loja ka një Active Striker System, që i jep lojtarit mundësi t’a thërrasë karakterin gjatë çdo situate.

Përveç kësaj, lojtari tani mund t’ia shtoje sulmet atij për t’a bërë lojën më interesante. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>