Lojërat

The Emperor’s New Groove

Publikuar , 08 Nëntor 2012
0
The Emperor’s New Groove

The Emperor’s New Groove është një lojë e bazuar në filmin e vitit 2000 me të njëjtin titull.

Loja u zhvillua nga Argonaut Games dhe u publikua nga Sony Computer Entertainment dhe Ubisoft për PlayStation, Microsoft Windows dhe Game Boy Color më 13 nëntor 2000.

Perandori Kuzco është transformuar në një lama, dhe duhet të kthehet përsëri siç ishte. Ai duhet të shkojë tek Yzma për t’a bërë këtë gjë. Por më vonë ai e gjen veten të bllokuar në një fshat, ku lojtari duhet të kalojë përmes 8 niveleve, dhe duhet në fund të marë ilaçin nga Yzma.

Lojtari mbledh monedha ari apo argjëndi, të cilat atij i shërbejnë për të mira. Disa nga monedhat i kanë armiqtë, dhe nëse ai i mund, i mer ato.

Gjithashtu në fillim të çdo nicveli, ka Wampys të cilat e ndihmojnë të rigjenerojnë jetën dhe t’a nisë lojën nga pika e fundit.

Loja ka mar një vlerësim mesatar prej 6.5/10 nga IGN. (GameWorld Albanian)[youtube id=”tcWz08GWoXI” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>