Lojërat

TERA (The Exiled Realm of Arborea)

Publikuar , 12 Qershor 2012
0
TERA (The Exiled Realm of Arborea)

TERA (The Exiled Realm of Arborea) është një lojë MMORPG që doli në treg më 15 janar 2012, fillimisht në Korenë e Veriut dhe në Japoni dhe më pas u shfaqë në Amerikë më 1 maj, dhe 3 maj në Europë.

TERA karakterizohet nga misione të ndryshme kërkimore që në gjuhën e lojërave MMORPG quhen “quest”, nga përpunimi i armëve dhe përmirësimi i tyre si dhe nga duelet kundë njëri- tjetrit. Ndryshe nga lojrat e tjera MMORPG, ku dueli bëhej thjeshtë duke klikuar mbi kundërshtarin, në këtë lojë ndeshjet janë të drejtpërdrejta ku shmangiet dhe sulmet ndaj kundërshtarit bëhen me përdorimin e miut dhe tastierës apo një Joystick.

TERA, gjithashtu ka edhe valutën e vet personale, ku mund të blini dhe shisni gjëra me para të vërteta.

Lajmet e fundit>