Lajmet

Të gjithë titujt e lojërave të konfirmuara për Nintendo Switch

Publikuar , 23 Janar 2017
0
Të gjithë titujt e lojërave të konfirmuara për Nintendo Switch

Lojërat e një konsole në fillimet e saj kanë shumë rëndësi. Ato ndihmojnë konsolën që të ketë një fillim të mirë dhe të fitojë popullaritet. Pas vuajtjeve me Wii U, Nintendo po shpreson që konsola e tyre e ardhshme, Switch, të ketë një fillim të fortë në Mars.

Ndërkohë që lista e plotë e titujve për Switch nuk është konfirmuar ende, ne tani dimë një numër titujsh që do të debutojnë së bashku me konsolën në 3 Mars.

Siç u konfirmua gjatë evenimentit të Switch me 12 Janar, Legend of Zelda: Breath of the Wild dhe loja në grup e Nintendos 1-2-Switch do të jenë tituj debutues, së bashku me Just Dance 2017 të Ubisoft. Këto janë vetëm disa nga titujt e konfirmuar që do të debutojnë me pajisjen.

Më poshtë do të gjeni një listë të plotë të titujve që do të debutojnë me pajisjen dhe të atyre që do të vijnë më vonë. Duhet të mbahet në mend se lista është vetëm e momentin dhe ende e plotë.

Lojërat e Nintendo Switch

Në debutim (3 Mars):

 • 1-2-Switch

 • The Binding of Isaac: Afterbirth+

 • Just Dance 2017

 • I Am Setsuna

 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 • Skylanders: Imaginators

 • Super Bomberman R

Mars/Pranverë:

 • Arms (Spring 2017)

 • Has-Been Heroes (March 2017)

 • Mario Kart 8 Deluxe (April 28)

 • Puyo Puyo Tetris (Spring 2017)

 • Snipperclips, Cut It Out Together (March 2017)

Verë:

 • Rime

 • Splatoon 2

Më vonë/Ende nuk është vendosur:

 • Disgaea 5 Complete (TBD)

 • Dragon Ball Xenoverse 2 (2017)

 • FIFA (2017)

 • Fire Emblem Warriors (TBD)

 • Minecraft (2017)

 • Minecraft: Story Mode (TBD)

 • Rayman Legends (TBD)

 • NBA 2K (2017)

 • New Shin Megami Tensei (TBD)

 • Skylanders Imaginators (TBD)

 • Skyrim (Fall 2017)

 • Sonic Mania (2017)

 • Steep (2017)

 • Super Mario Odyssey (Holiday 2017)

 • Syberia 3 (TBD)

 • Ultra Street Fighter II (2017)

 • Xenoblade Chronicles 2 (2017)

Tags >

nintendo
Lajmet e fundit>