Lojërat

Të gjithë PS Vita-t do të kenë çmimin prej 199 dollarë nga 18 deri më 24 gusht

Publikuar , 12 Gusht 2013
0
Të gjithë PS Vita-t do të kenë çmimin prej 199 dollarë nga 18 deri më 24 gusht

Të gjitha sistemet PlayStation Vita do të jenë me çmim prej 199 dollarë në Target duke filluar nga data 18 gusht deri më 24 gusht, sipas një reklame të lëshuar nga Target të marrë nga forumet Blu-ray.

Reklama tregon që të gjitha “sistemet e lojës PS Vita” do të kenë zbritje. Pajisjet për momentin shiten me pakicë për 250 dollarë për versionin Wi-Fi dhe 300 dollarë për modelin 3G. As Sony as Target nuk kanë qenë në dispozicion menjëherë për të komentuar.

PS Vita mori një ulje të çmimit në Japoni në shkurt, por Sony tha që në shkurt nuk kishte ndonjë ulje të çmimit që do të zgjerohej në Amerikën Veriore për shkak të vlerave të shkëmbimit dhe faktorëve të tjerë. Vendimet në lidhje me uljet e çmimit janë bërë në një bazë regjion-për-regjion, tha në atë kohë kryetari i Studiove në Botë të Sony-t, Shuhei Yoshida. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>