Lojërat

Syberia

Nov 3 2012
0 Shpërndarje
Syberia

Syberia është një lojë e tipit aventurë e vitit 2002 nga Benoi Sokal. Loja u krijua nga Microids dhe u publikua nëpërmjet The Adventure Company.

Protagonistja e lojës është Kate Walker e cila përpiqet të realizojë një shitje për firmën në të cilën ajo punon. Bashkë me ngjarjen kryesore loja përmban gjithashtu nën-histori dramatike e cila zhvillohet nëpërmjet aparatit cellular të Kate dhe ka lidhje me të fejuarin e vet.

Loja përdor elemente si art nouveau dhe steampunk. Pjesa më e madhe e objekteve vihen në punë nga një seri mekanizmash të cialt duhet tu gjendet filli. Syberia është lojë me prespektivë në veten e tretë dhe në të cilën lojtari duhet të zgjidhë enigma të ndryshme.

Nuk ka mundësi ngecje në lojë për të dhënë mundësinë e zhytjes në histori pa pasur frike se mund të kesh bërë diçka gabim.

Loja u krijua në Montreal nga një skuadër prej 35 njërëzish dhe me një buxhet 2 milionë euro. (GameWorld Albanian)

Tags >

Syberia
Lajmet e fundit>