Lojërat

Super Time Force lëshohet “sigurisht” në vitin 2013

Publikuar , 08 Shtator 2013
0
Super Time Force lëshohet “sigurisht” në vitin 2013

Loja e mundshme për shkarkim e tipit aksion Super Time Force do të lëshohet “sigurisht” për Xbox Live gjatë vitit 2013, ka deklaruar presidenti i Capybara Games, Nathan Vella, gjatë një paneli në PAX Prime.

Super Time Force është një gjuajtës me rrëshqitje anësore që iu mundëson lojtarëve udhëtimin përgjatë kohës dhe të luajnë përgjatë fantazmave të tyre përgjatë niveleve të ndryshme.

Capybara Games është po ashtu duke punuar në lojën Below për Xbox One, që ishte lajmëruar gjatë Ekspozitës për Argëtim Elektronik të Microsoft në muajin qershor. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>