Lajme lojërash

Super Street Fighter 4 merr 5 personazhe të rinj në 2014-n

Publikuar , 15 Korrik 2013
0
Super Street Fighter 4 merr 5 personazhe të rinj në 2014-n

Capcom do të zgjerojë listën e Super Street Fighter 4, në pesë në vitin 2014 me shtimin e Hugo, Poison, Rolento, Elena, që të gjithë këta janë personazhe të rinj, që nuk janë parë më parë, ka lajmëruar ndërmarrja në garën e lojës me përleshje, Evo.

Shtojca prej 15 dollarë, që do të vijë për PlayStation 3, Xbox 360 dhe Windows PC të lojës do të shtojë edhe skena të tjera dhe të kërkojë përditësime të baraspeshuara. Sipas një raporti nga Rod “Slasher” Breslau, Capcom thotë që do të paraqes pamjen e parë të zgjerimit dhe do të zbulojë emrin e përditësimit – jo më Super Street Fighter 4 Arcade Edition – të dielën, 14 korrik, përpara finales së Super Street Fighter 4 Evo. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>