Lojërat

Strong Bad drejtohet për PS3

Publikuar , 09 Dhjetor 2010
0
Strong Bad drejtohet për PS3

Më vonë, këtë muaj Telltale Games është duke lansuar episodin e parë të serive të njohura me aventura, Back to the Future. Por ky nuk është lajmi i vetëm i mirë për  për zhvilluesin e saj, pasi që Telltale shpalli zyrtarisht sot edhe planin e saj për zhvillimin e serive me episoda të lojës Strong Bad’s Cool Game për njerëzit atraktiv, që do të debutojnë më 21 dhjetor për PlayStation 3, poashtu me një version të Mac të ndjekur më vonë.

Seria pesë-pjesëshe posedon lojtarë që marrin rolin e heroit të titulluar, për zgjidhjen e enigmave dhe për të bashkevepruar me karaktere tjera nga universi Homestar Runner. Përveç standardeve të Strong Bad siç është kontrollimi i e-mail duke bërë thirrje me shaka telefonike, loja përmban një shumëllojshmëri të minilojërave arcade./gameworld.al

 

 

Lajmet e fundit>