Lajme lojërash

Star Citizen merr më tepër se 17 milionë dollarë financim

Publikuar , 06 Shtator 2013
0
Star Citizen merr më tepër se 17 milionë dollarë financim

Star Citizen, tashmë si projekti me turmën më të madhe në histori, ka arritur një moment të ri historik.

Simuluesi i hapësirës për PC nga Chris Roberts ka arritur të marrë më tepër se 17 milionë dollarë në financim, duke u ngritur nga 15 milionë dollarë sa ishte në fillim të gushtit. Për momentin kanë kontribuuar 236,668 mbështetës, duke përgatitur totalin prej 17,077,414 dollarësh.

Tani që Star Citizen ka arritur 17 milionë dollarë, çdo mbështetës do të marrë një përditësim që përmban një përmirësues të makinës dhe anije kozmike për luftim. Me të arritur shifrën prej 18 milionë dollarësh, mbështetësit do të marrin një “sistem ekskluziv ylli”.

Star Citizen ka qenë në zhvillim në Cloud Imperium Games për më tepër se një vit. Vetë loja përfshin një “ngjarje të ndërlikuar” që zhvillohet në një univers të vazhdueshëm online.

Sipas Roberts, kjo lojë do të bashkojë elementet e lojërave të kaluara, Wing Commander dhe Freelancer. Mbështetja për pajisjen virtuale Oculus Rift është planifikuar. Star Citizen pritet të lëshohet në fund të vitit 2014. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>