Lajme lojërash

Square Enix konfirmon Final Fantasy X dhe X-2 HD

Publikuar , 24 Mars 2013
0
Square Enix konfirmon Final Fantasy X dhe X-2 HD

Square Enix konfirmoi se dy tituj e serisë shumë të gjatë do tu nënshtrohen një rikrijimi HD.

Më herët këtë javë revista japoneze Shonen Jump e nxorri këtë lajm, por tani Square Enix e konfirmo dhe që do të jetë e disponueshme në të gjithë botën.

Edhe pse 2 titujt do të jenë së bashku për Playstaion 3, version për PlayStation Vita do të shitet veç. Square Enix nxorri gjithashtu disa foto të masterizimit HD në krahasim me versionet e PlayStation 2.

Deri tani nuk ka asnjëinformacion mbi datën që do të dalin apo çmimin që do të kenë, gjithsesi ekzistojë zëra për në datën 25 mars. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>