Lajme lojërash

Sony publikon listën e lojërave që do të jenë të disponueshëm për konsolën PlayStation Classic

Publikuar , 29 Tetor 2018
Pjesë e kësaj liste janë disa prej titujve më popullorë të ditëve të sotme si Final Fantasy VII, Metal Gear Solid, Resident Evil dhe Oddworld: Abe’s Odyssee. Sony publikon listën e lojërave që do të jenë të disponueshëm për konsolën PlayStation Classic

Sony publikoi sot një listë të plot të lojërave të cilat do të vinë së bashku me konsolën e re PlayStation Classic.

Pjesë e kësaj liste janë disa prej titujve më popullorë të ditëve të sotme si Final Fantasy VII, Metal Gear Solid, Resident Evil dhe Oddworld: Abe’s Odyssee.

Lista e plotë e lojërave:

 • Battle Arena Toshinden
 • Cool Boarders 2
 • Destruction Derby
 • Final Fantasy VII
 • Grand Theft Auto
 • Intelligent Qube
 • Jumping Flash
 • Metal Gear Solid
 • Mr Driller
 • Oddworld: Abe’s Oddysee
 • Rayman
 • Resident Evil Director’s Cut
 • Revelations: Persona
 • Ridge Racer Type 4
 • Super Puzzle Fighter II Turbo
 • Syphon Filter
 • Tekken 3
 • Tom Clancy’s Rainbow 6
 • Twisted Metal
 • Wild Arms

Sony bëhet kompania më e fundit e cila tenton të gjenerojë të ardhura nga e kaluar dhe nostalgjia e viteve 80 dhe 90.

Nintendo bëri të njëjtën gjë me konsolat NES Mini dhe SNES Mini ku secila vinë me lojërat klasike dhe janë shitur mëse 2 milion njësi.

Konkretisht shitjet e NES Mini kanë qenë më të larta sesa të Play Station 4 dhe Xbox One në fillim të vitit.

PlayStation Classic del në shitje më 3 Dhjetor për 99 dollarë. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>