Lajme lojërash

Sony përqendrohet në PlayStation Vita në ngjarjen për lojëra në Tokio

Publikuar , 24 Shtator 2012
0
Sony përqendrohet në PlayStation Vita në ngjarjen për lojëra në Tokio

Sony është përqendruar në PlayStation Vita gjatë Shfaqjes për Lojëra në Tokio. Ngjarja për lojërat e sapoparaqitura anë Japoni ka humbur pak shkëlqimin dhe siç duket është më e vogël se vitin e kaluar.

Kjo për faktin se shumë ndërmarrje janë duke u përqendruar në E3 që mbahet gjatë verës në Shtetet e Bashkuara, duke përfshirë ndërmarrjet si Nintendo dhe Microsoft.

Por Sony ka vendosur paraqitjen e vet të zakonshme zvarritëse, një kompleks me dy ngjarje me mbi 70 PlayStation Vita, dhjetëra konzolla të PlayStation 3 dhe një seksion të veçantë të përkushtuar në përpjekjen e vet të re PlayStation Mobile.

Në skenën qendrore në paraqitje është një seksion i madh për pjesëmarrësit për të provuar PlayStation Vita, që është duke e bërë paraqitjen e parë në shfaqje që nga lëshimi zyrtar vitin e kaluar, me mbi 70n njësi në dispozicion për provë.

Sony është duke ofruar dy mundësi kryesore për mbajtje, lojë në grup dhe realitet i zmadhuar dhe lojtarët të rreshtuar për mbi një orë për të provuar njërën për disa minuta. Linjat pritet të rriten mjaft shumë kur shfaqja, e cila tani është e hapur vetëm për shtyp dhe për anëtarët e brendshëm të industrisë, të hapet për publikun gjatë fundjavës. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>