Lajme lojërash

Sony Entertainment Network tashmë dhe në PC

Publikuar , 14 Dhjetor 2012
0
Sony Entertainment Network tashmë dhe në PC

Sony Computer Entertainment Europe ka nxjerrë zyrtarisht një dyqan të ri online ku përdoruesit e PlayStation 3 dhe Vita do të jenë në gjendje të implementojnë përmbajtjen e tyre direkt nga PC.

Menjëherë sapo të keni zgjedhur dosjen nga kompjuteri tuaj, ai do të shkarkohet direkt në Sony konsol dhe videot e imazhet do të jenë në gjendje të shfaqen direkt në PC-në tuaj nëpërmjet aplikimit Media Go.

Për momentin portali është në dispozicion për 15 vende evropiane dhe së shpejti do të vihet në dispozicion dhe për vendet e tjera. (GameWorld Albanian)

Tags >

sony
Lajmet e fundit>