Lajme lojërash

Shkencëtarët e AsapScience: Video lojërat ju bëjnë më të mençur

Publikuar , 24 Janar 2014
0
Shkencëtarët e AsapScience: Video lojërat ju bëjnë më të mençur

Lojtarët tani mund të gëzohen, sepse shkencëtarët nga kanali AsapScience në YouTube shpjegojnë se si video lojërat në fakt përmirësojnë funksionimin e trurit tuaj dhe ju bëjnë më të mençur.

Në videon e mëposhtme deklarohet po ashtu që si çdo gjë e tepruar që është e dëmshme, qoftë ushqimi, pijet, gjumi etj, edhe në rastin e video lojërave ky teprim mund të jetë i dëmshëm.

Pra sipas shkencëtarëve nga kanali AsapScience luajtja e tepërt po ashtu nuk rekomandohet. Sidoqoftë, studimet tregojnë që luajtja me përgjegjësinë mund të stimulojë rritjen e masës së hirtë, e po ashtu të përmirësojë edhe koordinimin e syrit me duart. (GameWorld Albanian)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>