Lojërat

Shadowrun Returns do të dalë në qershor

Publikuar , 11 Prill 2013
0
Shadowrun Returns do të dalë në qershor

Sipas një lajmërimi nga krijuesit Harebrained Schemes, loja Shadowrun Returns do të dalë në qershor.

Ajo do të jetë e disponueshme nëpërmjet Steam dhe do të vijë me një çelës të veçantë.

Për ata që nuk kanë një llogari në Steam, kompania do të bëje një version pa DRM e cila do të jetë e disponueshme në uebfaqen e tyre.

Gjithsesi ky version nuk do të ketë mbështetje DLC dhe zgjerimesh.

Porositë mund të fillojnë nga 29 prilli dhe do të kushtojë 75 $ për versionin Collector’s Edition.

Një version deluxe është gjithashtu i disponueshëm për 30 $. Pas versioneve të PC dhe Mac, një tjetër për Linux do të dalë gjithashtu, por ne një kohë më të mëvonshme. (GameWorld Albanian)

Tags >

Shadowrun
Lajmet e fundit>