Lojërat

“See the Weapon, Be the Weapon” në Crysis 2

Dec 20 2010
0 Shpërndarje
“See the Weapon, Be the Weapon” në Crysis 2

Këtu mund ta shikoni videon më të fundit të Crysis 2 – “Be The Weapon” – që tregon disa sekuenca të lojës gjatë aksioneve dhe aftësive të ndryshme të protagonistit. Crysis 2 padyshim që do të jetë njëra prek projekteve aksion më të mira të vitit.

 

 

 

 

{youtube}mdQIGjpt2Sk{/youtube}

Lajmet e fundit>