Lojërat

RuneScape 3 tani në dispozicion për të gjithë

Publikuar , 24 Korrik 2013
0
RuneScape 3 tani në dispozicion për të gjithë

Jagex Games Studio lajmëroi që forma e tretë e vrapit të gjatë MMORPG RuneScape tani ka dalë për të gjithë. RuneScape 3 ka si veçori një sistem të ndërfaqes së re, mbështetjen për kontrollues joystick dhe një rrëfim i ri që ka ngjarje publike në botë që ndodhin përgjatë një periudhe prej tre muajve.

Ndryshimet e tjera përfshijnë grafikë të përmirësuar dhe distanca të përmirësuara të tërheqjes, një sistem më të mirë të kamerës dhe audio të përmirësuar. Përditësimi i ri Runescape do të fillojë me ngjarjen e përqendruar The Battle for Lumbridge. Zhvilluesi rekomandoi që lojtarët kanë qasje në klientin Java për qasjen e parë në vend të klientit HTML5.

RuneScape ishte lëshuar në vitin 2001 dhe ka më tepër se 200 milionë llogari. Rekordi Botëror i Ginisit e njeh lojën si loja më e madhe në botë MMORPG. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>