Lojërat

Resident Evil Survivor

Publikuar , 31 Tetor 2012
0
Resident Evil Survivor

Resident Evil Survivor është një lojë me pistoletë, FPS, e zhvilluar dhe e publikuar nga Capcom. Loja u lançua në trep për PlayStation në Japoni më 27 janar 2000 dhe në Amerikën e Veriut më 30 gusht 2000.

Si dalja e pare ë lojërave Gun Survivor, kjo ishte një nisje e madhe për seritë kryesore të Resident Evil, por me ndryshmin nga lojrat e Resident Evil me pamje në vetë të tretë, këtu prespektiva është në vetën e parë. Loja gjithashtu doli dhe për Microsoft Windows në Tajvan në vitin 2002.

Në vend të një linje të drejtë, ajo u rikontsrukturua totalisht në një lojë të re. Ky version i ri lejonte përdorimin e mausit për shënjestrën dhe grafik më të dendur, edhe pse njihej se kishte shumë defekte.

Lojtari në lojë kontrollon një personazh që vuan nga amnesia, i cili me gjithë forcën e tij mundohet të mbijetojë çudirave që i shfaqen dhe të zbulojë identitetin e tij.

Loja e Survivor është një kombinim i lojërave FPS me atë të tipit arcade. Lojtari i shikon ambjentet në prepektivën e vetës së parë dhe lëviz nëpërmjet levës së kontrollit. Ai përdor një pistoletë G-Con 45, me të cilën shënjestron armiqtë dhe i vret.

Loja i merr armiqtë na Resident Evil 2, zombie, si dhe krijesa të tjera si Lickers, bimët Ivy, Moth Giants dhe Tyrants. Loja përgjithësisht nuk ka marrë përshtypje të mira nga kritikët dhe fansat dhe konsiderohet si një nga lojërat më të këqija të seritë e Resident Evil.

Nga GameRankings mori një vlerësim 42% ndërsa nga Metacritic vetëm 39%. (GameWorld Albanian)[youtube id=”zz2yC9jt6DE” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>