PC

Publikohet ekspansioni Hot Wheels i Forza Horizon në PC, Xbox dhe PlayStation

Publikuar , 10 Maj 2017
0
Ky përditësim sjell 10 makina të reja në lojës përfshirë 2012 Rip Rod dhe 2011 Bone Shaker si dhe kurse të reja garimi. Ky është ekspasioni i dytë madhor në Horizon 3 pas blizzard Mountain. Publikohet ekspansioni Hot Wheels i Forza Horizon në PC, Xbox dhe PlayStation

Ekspansioni Hot Wheels i lojës së Microsoft Forza Horizon 3 tashmë është i disponueshëm për Xbox One dhe PC.

Ky përditësim sjell 10 makina të reja në lojës përfshirë 2012 Rip Rod dhe 2011 Bone Shaker si dhe kurse të reja garimi. Ky është ekspasioni i dytë madhor në Horizon 3 pas blizzard Mountain.

Hot Wheels do të përfshihet në Forca Horizon 3 që mund ta blini për 35 dollar ose veçmas për 20 dollar. Opsione të reja grafike do të jenë të disponueshme për Horizon 3 në kompjutera personale për të përmirësuar ritmin e frekuencave.

Gjithashtu kërkesat minimale të lojës janë zbritur si mëposhtë:

  • Procesori: i3-4170 @ 3.7Ghz
  • Grafika: Nvidia GT 740 | AMD R7 250x
  • VRAM: 2GB GDDR5
  • RAM: 8 GB
  • Lloji i diskut: HDD
  • Rezolucioni: 1280 X 720

Së fundit përshkrimi i Forza Horizon 3 është përditësuar për të shpjeguar më mirë sesi sete të ndryshme të lojës ndikojnë në performancën e procesorit dhe kartë grafike. /GameWorld

Lajmet e fundit>