Lajme lojërash

Publikohen në internet foto nga loja Halo: The master Chief Collection

Publikuar , 19 Shtator 2014
0
Publikohen në internet foto nga loja Halo: The master Chief Collection

Faqja zyrtare e lojës Halo: The Master Chief Collection është përditësuar me pamje të reja nga loja e ardhshme. Fotot tregojnë detaje mbi pistat dhe hartat që do të luhet loja.

Të gjitha nivelet e lojës nga 1 tek 4 janë bërë nga fillimi për të mbështetur full HD, në mënyrë që të jetë e përshtatshme për Xbox One. Arsyeja kryesore e kësaj është që fansat e lojës Halo të kenë një eksperiencë të paharrueshme.

Këto foto tregojnë për aventurat që do të kalojnë përdoruesit që do të luajnë historinë e lojës, por edhe për ata të cilët do të luajnë online me lojtarë të tjerë.

Ata, të cilët publikuan këto foto janë të përzgjedhur për të qenë pjesëtarë të testimet të pistave online të Halo 5, që do të realizohet në fund të vitit 2014. Loja do të luhet në rezolucionin 1080 piksel në 60 fps (fragmente për sekondë). (GameWorld Albanian)

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_08

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_10

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_01

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_02

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_04

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_03

 

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_07

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_09

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_06

microsoft-announces-halo-master-chief-collection_05

 

Lajmet e fundit>