Lajme lojërash

PS Plus zgjerohet në Vita në nëntor

Publikuar , 03 Tetor 2012
0
PS Plus zgjerohet në Vita në nëntor

Sony ka konfirmuar planet për zgjerimin e PlayStation Plus në Vitë në muajn nëntor. Së bashku, si pjestarët e PS Plus dhe ato të PS3, dhe hyrjet e reja të përdoruesve në shërbim nuk do të paguajnë asnjë para shtesë për këtë ofertë zgjeruese.

Karakteristikat e PS Plus Vita:

· Lojrat: Anëtarët e Plus duhet të paguajnë versionin e plotë të përbërjes së caktaur për PS Vita që është e mundur në Play Station Store për sa kohë anëtarësimi i tyre është efektiv, pa asnjë kosto shtesë.

· Uljet: Aksesin ekskluziv në ulje për disa tituj të PS Vita.

· Ruajtja online e Lojrave: Hedhjen e ruajtjes së të dhënave për lojra të përshtatshme në Online Cloud Storage duke ofruar deri në 1GB hapërsirë të lirë.

· Shkarkime dhe përditësime të përmbajtjes automatike: PS Vita do të shkarkojë automatikisht demot e disa lojrave të përcaktuara dhe përditësimet e tyre, si dhe do të shkarkojë përditësimet e softuerit të sistemit.

· Sinkronizimi automatik i Trofeut: PS Vita do të nisë automatikisht në një kohë të caktuar për të sinkronizuar trofe informacionesh përmes serverave të Play Station Network. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>