Lajme lojërash

Play Station Plus për Vita lançohet në 20 nëntor

Publikuar , 17 Nëntor 2012
0
Play Station Plus për Vita lançohet në 20 nëntor

Shërbimi i ri do të ofrojë lojra të plota përfshirë Uncharted: Golden Abyss dhe Gravity Rush.

Sony do të lançdojë Play Station Plus për Vita më 20 nëntor. Ajo do të prezantohet me sistemin softuerik Vita me përditësimin 2.00 dhe do të jetë i disponueshëm në PS3 PS Plus pa kosto shtesë.

Siç u tha më sipër do të ketë dhe lojëra të përfshira, gjithashtu dhe Final Fantasy Tactics, Jet Set Radio HD dhe Tales From Space: Mutant Blobs Attack!

Pjestarët do të kenë akses në 4 lojëra Vita çdo muaj, si shtesë kësaj dhe ulje ekskluzive dhe përditësim softueri.

Rregjistrimet kanë një rang çmimesh nga 11. 99£/14.99£ për 90 ditë dhe 39.99£/49.99£ për 365 ditë (1 vit). (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>