Lajme lojërash

Plani demo për të ndihmuar financimin e “God-game”

Publikuar , 17 Dhjetor 2012
0
Plani demo për të ndihmuar financimin e “God-game”

Një projekt sfidues video game i quajtur Godus u lançua me 21 nëntor në KickStarter duke iu nevojitur të mbledhë 450,000 £ në 30 ditë për të paraqitur përfundimisht lojën e plotë “god-game”.

Loja demo do të jetë e disponueshme me 14 dhjetor dhe do t’u japë lojtarëve shijen e kënaqësisë duke u lejuar atyre mundësinë për të formuar peizazhin e të shohin se si pjesa tjetër e botës virtuale reagon.

Stresi për të mbledhur pothuajse 40% të fondeve në një javë, i ka lënë krijuesit në ankth.

Ata shpresojnë që demoja të jetë e mjaftueshme për t’i tërhequr njerëzit në mënyrë që të përfundojnë lojën. (GameWorld Albanian)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>