Lajme lojërash

Përditësimi i ri i lojës SimCity rregullon problemet me trafikun

Publikuar , 22 Mars 2013
0
Përditësimi i ri i lojës SimCity rregullon problemet me trafikun

Një përditësim i ri për SimCity rregullon disa probleme serioze, duke përfshirë këtu dhe ato me trafikun. Në përmirësimet e përditësimit 1.7 përfshihen:

-Rregullim në kontrollin e trafikut.

-Makinat e emergjencës do të udhëtojnë në korsi të veçantë për të shmangur trafikun.

-Makinat e emergjencës kanë prioritet ndaj makinave të tjera.

-Të gjitha ndërtesat mund të prishen duke përdorur buldozerin.

-Përmirësim në kompjuterët me specifika të ulëta.

-Serveri i ri Asia 2 do të dalë të martën pasdite

SimCity doli më 5 mars bashkë me probleme shumë të mëdha në serverë të cilat e bënë lojën të pamundur për tu luajtur. Loja shiti 1.1 milionë kopje në 2 javët e saj të para. (GameWorld Albanian)

Tags >

SimCity
Lajmet e fundit>