Lajme lojërash

Përditësimi i qershorit në Xbox One dhe Xbox 360 do të jetë i disponueshëm globalisht

Publikuar , 08 Qershor 2014
0
Përditësimi i qershorit në Xbox One dhe Xbox 360 do të jetë i disponueshëm globalisht

Microsoft ka njoftuar se përditësimi “Qershori” për Xbox One dhe Xbox 360 do të fillojë të jetë i disponueshëm globalisht duke filluar nga kjo javë. Kjo do të sjellë disa veçori të reja për Xbox One si përfshirjen e një hapësire të dhënash të jashtme, integrim më të gjerë me SmartGlass dhe aftësinë për të përdorur emra të vërtetë në Xbox Live. Veçoria e hapësirës së të dhënave të jashtme do të thotë se lojtarët do të kenë mundësinë të ndërlidhin dy hardisqe të jashtme në sistemin e tyre, duke rritur kapacitetin e konsolës për të ruajtur video lojërat, aplikacionet dhe të dhëna multimedia dhe kjo është e dobishme kur ju luani përmbajtjen tuaj në konsolën e një miku tuaj.

Ndërkohë, lojtarët Xbox One do të kenë mundësinë për të zgjedhur opsionin për të ndarë emrin tuaj të plotë me miqtë që i kanë në listë. Kjo lëvizje vjen teksa Microsoft po përpiqet të qëndrojë në të njëjtin nivel me Sony-in i cili këtë veçori e ka sjellë në Playstation 4 duke e bërë si një cilësi dalluese nga konsolat e tjera. Me këtë përditësim, Microsoft po e largon detyrimin për tu abonuar në Xbox Live gold për të përdorur aplikacionet për zbavitje në Xbox One dhe Xbox 360, duke e hapur katalogun prej 180 aplikacionesh në më shumë përdorues përfshi edhe aplikacionet e lojërave, shërbimeve video, dhe vetë aplikacionet e Microsoft-it. (GameWorld Albanian)

Tags >

Xbox
Lajmet e fundit>