Lojërat

Paraqitet video e re për Resident Evil: Afterlife

Sep 11 2010
0 Shpërndarje
Paraqitet video e re për Resident Evil: Afterlife

Adhuruesit e filmave, e sidomos të kësaj kryevepre të njohur me vite të tëra që  prej lojës kompjuterike Resident Evil, le të bëhen gati sepse video e re e filmit të radhës është gati për treg.

Ju mund ta shihni atë video këtu dhe të mahniteni edhe vet me eksperiencën që do të ofrojë ky film kur do të paraqitet në treg. E sidomos kur dihet se filmi do të shfaqet në 3D.

 

 

 

{youtube}Ly_izxQsHIA{/youtube}

Lajmet e fundit>