Lojërat

Paraqitet The Elder Scrolls Anthology

Aug 4 2013
0 Shpërndarje
Paraqitet The Elder Scrolls Anthology

Në QuakeCon, Bethesda lajmëroi The Elder Scrolls Anthology, që është një pako vetëtm për PC që kushton 80 dollarë që përfshin të pesë titujt e Elder Scrolls dhe përmbajtjen e mundshme për shkarkim.

Kjo përfshin The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls II: Daggerfall, The Elder Scrolls III: Morrowindg, The Elder Scrolls IV: Oblivion dhe The Elder Scrolls V: Skyrim.

Përmbajtja e mundshme për shkarkim për Morrowind (Tribunal, Bloodmoon), Oblivion (Knights of the Nine, Shivering Isles) dhe Skyrim (Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn) po ashtu do të përfshihen në Anthology.

The Elder Scrolls Anthology përfshin po ashtu pesë harta fizike që përshkruajnë Tamriel, Iliac Bay, Morrowind, Cyrodiil, and Skyrim. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>